Symposium Expeditie Norgerduinen op 14 november 2017

Symposium Expeditie Norgerduinen op 14 november 2017

De gemeente Noordenveld is eind 2016 gestart met ‘Expeditie Norgerduinen’. De gemeente wilde graag met alle betrokkenen in, uit en rond het gebied Norgerduinen komen tot een gedragen toekomstvisie. De gemeente wil deze visie met elkaar maken, met als doel te komen tot een duurzame oplossing, met waarde, voor het gebied Norgerduinen. Een visie over hoe iedereen in dit gebied prettig kan (ver)blijven.

De gemeente heeft organiseert daartoe symposia waar met elkaar gesproken wordt over en gewerkt wordt aan deze toekomstvisie. Op 14 november 2017 staat het laatste symposium gepland. Daar wordt de totaalvisie gepresenteerd. Eventuele opmerkingen tijdens dit symposium zullen nog verwerkt worden, waarna het de besluitvormingsprocedure in zal gaan. Uiteindelijk leidt dit in december 2017 tot aanbieding van de visie aan gedeputeerde Tjisse Stelpstra.

Meer informatie over ‘Expeditie Norgerduinen’ is te vinden op de website van de gemeente Noordenveld. Op de website kunnen geïnteresseerden zich ook aanmelden voor het symposium op 14 november.
https://www.gemeentenoordenveld.nl/wonen_en_leven/projecten/norgerduinen/symposia/symposium_14_november_2017/

De concept visie vindt u hier: Conceptvisie Norgerduinen november 2017

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *